Sjukhusets restaurang har renoverats och ett mottagningskök, anpassat till ny produktionsmetod, har byggts. Huvudkomponenterna tillagas i det nybyggda sjukhusköket medan bikomponenter, tillbehör, soppa och enklare rätter tillagas på plats. Här serveras lunch till ca 350 matgäster. Restaurangen erbjuder både dagens lunch och à la carte. Dessutom är cateringverksamheten placerad i Kajutans kök. Här tillverkas mackor, smörgåstårtor och fikabröd till våra cate... Visa mer
Sjukhusets restaurang har renoverats och ett mottagningskök, anpassat till ny produktionsmetod, har byggts. Huvudkomponenterna tillagas i det nybyggda sjukhusköket medan bikomponenter, tillbehör, soppa och enklare rätter tillagas på plats. Här serveras lunch till ca 350 matgäster. Restaurangen erbjuder både dagens lunch och à la carte. Dessutom är cateringverksamheten placerad i Kajutans kök. Här tillverkas mackor, smörgåstårtor och fikabröd till våra cateringkunder.
Mottagningsköket har modern utrustning och är anpassat för att erbjuda en god fysisk arbetsmiljö och säkra flöden ur hygiensynpunkt. Det är viktigt att maten är vällagad, näringsriktigt och god. Maten tillagas med hög livsmedelssäkerhet och egenkontrollen sker digitalt.
Café Entré är beläget i sjukhusets entréplan och erbjuder fika och måltider under hela dagen. Hit kommer både patienter, anhöriga och Regionsanställda.
Cafét som renoverades för några år sedan har anpassats till den nya produktionsmetoden.
Mellanlagret ligger på sjukhusområdet och är en del av regionens nya tillagningskök. Då köket är beläget utanför sjukhusområdet kommer maten till patienter och restaurang att transporteras och förvaras i mellanlagret för att finnas nära tillhands. Förutom det kommer mellanlagret även att tillhandahålla livsmedel till avdelningar och restaurang.
Mellanlagret har inte färdigställts utan kommer att byggas upp när den gamla verksamheten flyttat ut. Detta innebär inledningsvis arbete i provisoriska lokaler.
Kostenheten tycker att det är viktigt att personalen mår bra för att orka med både arbete och fritid. Därför erbjuds friskvårdsavtal och kostavdrag ingår för alla anställda. Du har tillgång till Regionens gymanläggning Zefyren. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som köksbiträde innebär att du arbetar både i produktionsköket, restaurang Kajutan, mellanlagret och café Entré. Vi söker 1 köksbiträden för detta uppdrag. Arbetstiderna är till att börja med schemalagt med turer måndag-fredag dagtid 06-19, men ändringar kan ske om behov uppstår dvs kvällsarbete och helgarbete kan bli aktuellt i en framtid.
Du arbetar i ett team med härliga kollegor och deltar i hela processen. Arbetsrotation tillämpas.
Arbetsuppgifterna är huvudsakligen disk, kassaarbete, skötsel av matsal och lunchbuffé, smörgåstillverkning, enklare bakning samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter i kök. Du biträder kock/kokerska, utför egenkontroll är delaktig i enhetens utvecklingsarbete.
I mellanlagret ingår tidvis arbete i kalla utrymmen. Du ansvarar för att beställa, ta emot, packa upp, lagerhålla och distribuera mat och livsmedel till avdelningskök och restaurangkök. Du ansvarar för inköpsstatistik, lagersaldo och egenkontroll samt deltar vid upphandlingar. I arbetet ingår även fakturahantering och du är enhetens miljöombud.
Arbetsuppgifterna kan komma att förändras då verksamheten är under uppbyggnad.
KVALIFIKATIONER
• Du har kunskap och erfarenhet av tillagning av specialkost.
• Du har god kännedom om livsmedelshygien.
• Du har en god språkförståelse och behärskar svenska språket i både tal och skrift.
• Du har kunskap och erfarenhet av cook chillmetoden
• Du har god kännedom om EKP och HACCP
• Du har kassavana och känner till kassasystemet.
• För att trivas hos oss tror vi att du ska vara öppen för nytänkande och förändring.
• Du är minst 18 år, kan arbeta både självständigt och i team, är positiv och har framåtanda.
• Du förväntas delta aktivt i enhetens utvecklingsarbete.
Önskvärt
• Storköks- eller restaurangutbildning motsvarande 3-årigt gymnasium.
• Du kan också ha annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Personliga egenskaper
• Du skall ha förmåga att följa fattade beslut och efterleva dem.
• Du skall ha god fysisk kompetens och sinne för ordning och reda
• Du har god serviceförmåga och högt integritetstänkande gentemot dem du möter.
• Du är flexibel, stresstålig, hjälpsam och kan ta egna initiativ.
• Du delar och lever upp till kostenhetens värdegrund
• Du delar och lever upp till Region Jämtland Härjedalens kärnvärden: välkomnande, pålitlig och handlingskraftig.
• Du har ett positivt förhållningssätt och deltar aktivt i förändringsarbeten
• Du har förmåga att ta till dig och tillämpa ny information och instruktioner.
• Du är lojal och sätter verksamhetens behov före dina egna.
Visa mindre