Lediga jobb Köksbaren - The Social Style AB i Östersund

Se alla lediga jobb från Köksbaren - The Social Style AB i Östersund. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Östersund som finns inom det yrket.

Jazzköket Saluhall söker hovmästare

Om jobbet Jazzköket Saluhall söker en motiverad och rutinerad hovmästare med känsla för service och vilja att utveckla! Den här befattningen innebär ett övergripande ansvar för för kvällsserveringen på vår Saluhall. Sedan hösten 2021 erbjuder vi under veckosluten en a la carte-meny med bistrokänsla. Som hovmästare vill vi att du har ett övergripande ansvar för kvalité, personal och servering under kvällarna. Eftersom Bistrokvällarna är en relativt ny del i... Visa mer
Om jobbet
Jazzköket Saluhall söker en motiverad och rutinerad hovmästare med känsla för service och vilja att utveckla!
Den här befattningen innebär ett övergripande ansvar för för kvällsserveringen på vår Saluhall. Sedan hösten 2021 erbjuder vi under veckosluten en a la carte-meny med bistrokänsla.
Som hovmästare vill vi att du har ett övergripande ansvar för kvalité, personal och servering under kvällarna. Eftersom Bistrokvällarna är en relativt ny del i vår verksamhet finns här möjlighet att inom ramen för företagets målbild utveckla och sätta din prägel på kvällarna. Som hovmästare jobbar du efter uppsatta försäljnings- och kvalitetsmål som sätts tillsammans med restaurangchefen.
Som person ser vi gärna att du:
Har några års erfarenhet inom branschen, gärna i en ansvarsroll
Brinner för att ge våra gäster en kanonupplevelse vad gäller service
Är bekväm med att utbilda kollegor och lära upp ny personal
Har ett brinnande intresse för mat och dryck



Tjänsten rapporterar till restaurangchef för Saluhallen.
Om dig
Vi brukar använda musikstilen jazz som metafor för hur vi vill att vår personal ska vara. Du bör identifiera dig med följande:
Jazz är en musikstil som utförs av mycket duktiga musiker vilka sätter stor stolthet i vad de håller på med. Samspelet med övriga i bandet är av yppersta vikt men individen får sina utvalda tillfällen att verkligen skina i olika solon. Samtidigt är det spretigt, tillbakalutat, lite rörigt och inte så värst fint i kanten.
Om Jazzköketgruppen
Vi är en liten restauranggrupp bestående av tre enheter; Jazzköket, Saluhallen & Lagerbaren.
På kvällsrestaurangen Jazzköket jobbar vi under större delen av året, sommaren undantagen, med en avsmakningsmeny. Arbetet i köket tar avstamp i mat lagad från grunden. Råvarorna kommer i möjligaste mån från vår gastronomiska region och Sverige. Dryckesprogrammet följer linjen i köket och vi jobbar uteslutande med naturliga viner, där minimalt med tillsatser används vid odlande och vinifiering av vindruvor.
Saluhallen är vår mötesplats dagtid. Här serverar vi lunch dagligen måndag-lördag och har kvällsservering under veckosluten där vi sticker ut som enda stället i stan med färska skaldjur. Från diskarna kan man köpa våra egna charkuterier, lokalt kött, lokala ostar och fisk från norska kusten.
Lagerbaren är vår cocktailbar, danspalats, chambre separee och nattsuddarställe - allt i ett! Här råder god stämning fredag-lördag till långt in på natten. Dryck och enklare mat från baren som följer ambitionsnivån på övriga enheter, men med en (ännu) mer avslappnad touch. DJs spelar de flesta öppna kvällar.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal

Jazzköketgruppen söker nya talanger till vårt matsalsteam på Jazzköket. Inför hösten söker vi nya kollegor både deltid och som extrahjälp vid behov. Som serveringspersonal på Jazzköket sätter du alltid våra gäster i fokus. Du jobbar tillsammans med övriga i teamet för att nå våra högt uppställda mål och gästernas höga förväntningar. Serveringspersonalens huvudsakliga arbetsuppgifter: Servering och presentation av mat till gäst. Servering och presentation ... Visa mer
Jazzköketgruppen söker nya talanger till vårt matsalsteam på Jazzköket.
Inför hösten söker vi nya kollegor både deltid och som extrahjälp vid behov. Som serveringspersonal på Jazzköket sätter du alltid våra gäster i fokus. Du jobbar tillsammans med övriga i teamet för att nå våra högt uppställda mål och gästernas höga förväntningar.
Serveringspersonalens huvudsakliga arbetsuppgifter:
Servering och presentation av mat till gäst.
Servering och presentation av dryck till gäst.
Preparering av husets cocktails.
Påfyllning av barer.
Löpande städ av arbetsytor.
Ett visst arbete i diskavdelningen förekommer.

Om dig
Vi brukar använda musikstilen jazz som metafor för hur vi vill att vår personal ska vara. Du bör identifiera dig med följande:
Jazz är en musikstil som utförs av mycket duktiga musiker vilka sätter stor stolthet i vad de håller på med. Samspelet med övriga i bandet är av yppersta vikt men individen får sina utvalda tillfällen att verkligen skina i olika solon. Samtidigt är det spretigt, tillbakalutat, lite rörigt och inte så värst fint i kanten.
Vi ser helst att du har minst ett års serveringsvana samt grundläggande koll på öl, vin och sprit. Utbildning i vårt mat- och dryckesprogram sker på plats.
Om Jazzköketgruppen
Vi är en liten restauranggrupp bestående av tre enheter; Jazzköket, Saluhallen & Lagerbaren.
På kvällsrestaurangen Jazzköket jobbar vi under större delen av året, sommaren undantagen, med en avsmakningsmeny. Arbetet i köket tar avstamp i mat lagad från grunden. Råvarorna kommer i möjligaste mån från vår gastronomiska region och Sverige. Dryckesprogrammet följer linjen i köket och vi jobbar uteslutande med naturliga viner, där minimalt med tillsatser används vid odlande och vinifiering av vindruvor.
Saluhallen är vår mötesplats dagtid. Här serverar vi lunch dagligen måndag-lördag och har kvällsservering under veckosluten där vi sticker ut som enda stället i stan med färska skaldjur. Från diskarna kan man köpa våra egna charkuterier, lokalt kött, lokala ostar och fisk från norska kusten.
Lagerbaren är vår cocktailbar, danspalats, chambre separee och nattsuddarställe - allt i ett! Här råder god stämning fredag-lördag till långt in på natten. Dryck och enklare mat från baren som följer ambitionsnivån på övriga enheter, men med en (ännu) mer avslappnad touch. DJs spelar de flesta öppna kvällar.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommelier

Jazzköketgruppen söker en ny stjärna att ta hand om vårt dryckesprogram. Den här befattningen innebär ett övergripande ansvar för dryckesprogrammet. Sommelieren skall utforma och verkställa arbetsuppgifter inom dryckesprogrammet på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och riktlinjer. Sommelierens huvudsakliga arbetsuppgifter är att: Dryckesprogrammet är uppdaterat och inom ramen för ambitionsnivå/filosofi samt möter ... Visa mer
Jazzköketgruppen söker en ny stjärna att ta hand om vårt dryckesprogram.
Den här befattningen innebär ett övergripande ansvar för dryckesprogrammet. Sommelieren skall utforma och verkställa arbetsuppgifter inom dryckesprogrammet på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och riktlinjer.
Sommelierens huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
Dryckesprogrammet är uppdaterat och inom ramen för ambitionsnivå/filosofi samt möter de ekonomiska diton verksamheten har.
Sätta mat- och dryckeskombinationer samt etablera/uppdatera struktur för anställda att arbeta med kombinationerna.
Köpa in dryck till alla enheter; Jazzköket, Saluhallen & Lagerbaren.
Hålla god kontakt med leverantörer. Delta i dryckesprovningar ledda av dessa och kontinuerligt förhandla priser.
Underhålla och utforma samtliga dryckeslistor; vin, öl, sprit, drinkar & alkoholfritt.
Utföra tertial inventering och årlig volymrapport mot myndighet.
Datumkontrollera drycker inom ansvarsområdet.
Organisera lager för drycker inom ansvarsområdet.
Leda interna utbildningar riktad mot personal och månatliga vinprovningar riktad mot kund.

Tjänsten rapporterar till restaurangchef för Jazzköket.
Om dig
Vi brukar använda musikstilen jazz som metafor för hur vi vill att vår personal ska vara. Du bör identifiera dig med följande:
Jazz är en musikstil som utförs av mycket duktiga musiker vilka sätter stor stolthet i vad de håller på med. Samspelet med övriga i bandet är av yppersta vikt men individen får sina utvalda tillfällen att verkligen skina i olika solon. Samtidigt är det spretigt, tillbakalutat, lite rörigt och inte så värst fint i kanten.
Om Jazzköketgruppen
Vi är en liten restauranggrupp bestående av tre enheter; Jazzköket, Saluhallen & Lagerbaren.
På kvällsrestaurangen Jazzköket jobbar vi under större delen av året, sommaren undantagen, med en avsmakningsmeny. Arbetet i köket tar avstamp i mat lagad från grunden. Råvarorna kommer i möjligaste mån från vår gastronomiska region och Sverige. Dryckesprogrammet följer linjen i köket och vi jobbar uteslutande med naturliga viner, där minimalt med tillsatser används vid odlande och vinifiering av vindruvor.
Saluhallen är vår mötesplats dagtid. Här serverar vi lunch dagligen måndag-lördag och har kvällsservering under veckosluten där vi sticker ut som enda stället i stan med färska skaldjur. Från diskarna kan man köpa våra egna charkuterier, lokalt kött, lokala ostar och fisk från norska kusten.
Lagerbaren är vår cocktailbar, danspalats, chambre separee och nattsuddarställe - allt i ett! Här råder god stämning fredag-lördag till långt in på natten. Dryck och enklare mat från baren som följer ambitionsnivån på övriga enheter, men med en (ännu) mer avslappnad touch. DJs spelar de flesta öppna kvällar.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock med erfarenhet sökes till Jazzköket och Jazzköket Saluhall

Inför sommaren söker vi förstärkning i köket, både på Jazzköket och Jazzköket Saluhall. Vi letar efter dig som är utbildad kock och har minst 2 års yrkesvana. Du gillar att ha kul på jobbet samtidigt som du strävar efter hög kvalitet och service. Arbetet kommer i huvudsak ske tis-lör med kvällsservice. Perioden vi söker för är juni-augusti, men för rätt kandidat finns möjlighet till förlängning. Visa mer
Inför sommaren söker vi förstärkning i köket, både på Jazzköket och Jazzköket Saluhall. Vi letar efter dig som är utbildad kock och har minst 2 års yrkesvana.
Du gillar att ha kul på jobbet samtidigt som du strävar efter hög kvalitet och service.
Arbetet kommer i huvudsak ske tis-lör med kvällsservice. Perioden vi söker för är juni-augusti, men för rätt kandidat finns möjlighet till förlängning. Visa mindre